keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Paras mämmi

Näin pääsiäisen kynnyksellä on hyvä jakaa hieman vinkkejä mämmin valintaan. Valinta on äärimmäisen yksinkertainen. Kävele hyvin varustetun lähikauppasi pakastealtaalle ja ota sieltä kouraasi rasiallinen Kymppi Mämmiä. Muut mämmit kun eivät yllä millään osa-alueella Kymppi Mämmin tasolle. Oikeastaan ne eivät paini edes samassa sarjassa. Kulje mämmin kanssa kassalle ja maksa se. Kiikuta rasia kotiisi ja jätä se jääkaappin sulamaan tai vaihtoehtoisesti pöydälle jos haluat nauttia tuosta jumalten ruskeasta nektarista jo hieman aiemmin. Kun mämmi on pehmyttä eikä enää jääkylmää, niin voit kouraista sitä lusikalla kuppiin tai lusikoida suoraan rasiasta kitusiisi jos siltä tuntuu. Mämmin päälle suosittelen normaalia Pirkka-kermaa ja sokeria. NAM!

Kymppi Mämmin kuosi on hyvin tunnistettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti